Vi har brug for dig!

7-kanten består af frivillige, der hjælper med at bygge scenografi, male kulisser, sy kostumer, ordne lys og lyd, stå i boder, tjekke billetter og mange andre ting.

Uden frivillige kunne 7-kanten ikke eksistere.

Og vi har også brug for din hjælp.

Du behøver hverken være ekspert med en stiksav eller symaskine for at være med, bare du medbringer lidt godt humør er der plads til dig i fællesskabet.

Alle kan være en del af 7-kanten.

Til gengæld for dit medlemsskab tilbyder vi dig et fællesskab du ikke finder mange andre steder.

Hyggen og samværet er noget af det, der får de frivillige til at komme igen og igen. Og naturligvis glæden ved at se alle projekterne tage form. Fra den første lille streg på et stykke papir til du står klar ved det endelige resultat.

Både til Varde sommerspil, men i den grad også til alle de andre forestillinger og alt det andet, der bliver lavet og produceret i 7-kanten, møder du fællesskabet. Der drikkes kaffe i pauserne, snakken går og latteren runger gennem alle lokalerne. De fleste frivillige kalder 7-kanten for deres anden familie.

Vil du vide mere om foreningen, kan du skrive til os

 

Hvis du allerede nu ved, at du vil være med kan du blive medlem lige her

Det er forresten også helt i orden hvis  du vil støtte foreningen med dit medlemsskab uden at være en aktiv frivillig – DU er altid velkommen.