JAN WESSEL RASMUSSEN
Bestyrelsesformand

Mobil: 25 13 35 90
E-mail: jan.rasmussen@7kanten.dk

Jan har været aktiv i 7-kanten siden 2018, men har i mange år haft en stor interesse for teater/musicals og fulgt 7-kantens forestillinger. Da hans egne børn startede i 7-kanten, var det derfor naturligt at følge med. Han har været aktiv i flere roller, bl.a. to gange som arrangør og deltageransvarlig, for en gruppe unge 7-kanteres deltagelse i teaterlejren “SplæshCamp” i Norge, skuespiller på scenen, deltaget på Eventholdet, forestillingsleder og sidder i Ungdomsudvalget. Jan har tidligere været aktiv i flere bestyrelser – bl.a. 8 år som formand for Sig Borgerforening.

TOKE ØLGAARD
Næstformand

Mobil: 51 24 00 99
E-mail: toke7@me.com

Toke er nærmest født i 7-kanten og har siden 1999 fast lavet teknik til forskellige forestillinger i Janderup og Varde. Han har et par gange stået på scenen i små roller i ungdomsholdets forestillinger. Han er udlært elektriker og arbejder som scenetekniker til dagligt med lyd, lys og scene. 


ØVRIGE MEDLEMMER

Ulla Adolf

ULLA ADOLF

Mobil: 20 29 20 68
E-mail: ulla@dolf.life

Ulla har været medlem af 7-kanten siden 1980. Op gennem 80/90’erne medvirkede hun i en række børne- og vinterforestillinger på scenen, samt et par enkelte sommerspil. Derudover har Ulla udfyldt flere roller i foreningen, bl.a. som forestillingsleder og bestyrelsesmedlem.

RUNE SØGAARD PEDERSEN

Mobil: 22 26 11 54
E-mail: r-s-p@live.dk  

Rune har været medlem af 7-kanten siden 2016. Han startede i 7-kanten som skuespiller i Varde Sommerspil, hvor han blev så glad for 7-kanten, at han meldte sig ind PR-udvalget året efter. Rune er også medlem af sommerspillets produktionsudvalg. Rune har været med til at starte medieudvalget som er et underudvalg af PR-udvalget. Udvalget laver mange af 7-kantens film.

Bodil Bjerre Jensen

BODIL BJERRE JENSEN

Mobil: 60 15 62 51
E-mail: bodil.bjerre@hotmail.com 

Bodil har været medlem af 7-kanten siden 1984, hvor hun startede som regissør på Landmandsliv. Bodil har spillet med i forskellige forestillinger i 7-kanten bl.a. Egnsspillene i 80’erne og senere “Voksne spiller for børn”. Hun står nu for 7-kantens rekvisitlager i Varde.

ALICE SOLVEIG NIELSEN

Mobil: 22 91 91 42
E-mail: alicesolveg@hotmail.com

Alice har været medlem af 7-kanten siden 1993, og gennem årene har hun haft mange funktioner i foreningen – blandt andet som skuespiller, instruktør, forestillingsleder, medlem af bestyrelsen og repertoireudvalget. På nuværende tidspunkt er hun tilknyttet systuen og er medlem af seniorudvalget.

JONAS FLINDT-CHRISTENSEN

Mobil: 42 42 10 32
E-mail: fc17@live.dk

Jonas har været en del af 7-kanten siden 2016, hvor han har medvirket som skuespiller i mange forestillinger – herunder sommer- og vinterspillet m.m. Jonas’ interesse for musik, dans og teater startede i gymnasiet og er ikke blevet mindre i årenes løb, hvilket 7-kanten har en stor andel i.
Jonas har stor interesse i det kreative element omkring 7-kantens forestillinger og har siden juli 2021 været en del af det kunstneriske udvalg.

SUPPLEANTER

ANNE JUULSGAARD

Mobil: 51 95 35 25
E-mail: anne@inno2design.dk

Anne er teater- og musicalfan og via sin søns interesse for selv samme, har hun gennem flere år haft sin gang i 7-kanten. Hendes engagement og aktiviteter er blevet flere i takt med sønnens stigende entusiasme for at spille teater og være en aktiv del af fællesskabet i 7-kanten. I 2016 lavede hun de første markedsføringsmaterialer for foreningen. Nu sidder hun i børneudvalget, og hun byder fortsat ind med grafiske opgaver. Anne laver en del frivilligt arbejde og sidder i flere bestyrelser.

GUDRUN GUDMUNDSDOTTIR

Mobil: 61 43 33 61
E-mail: gudrungudm@gmail.com

Gudrun blev opfordret til at komme til audition til Varde Sommerspil 2018 “Chaplin the Musical”. Hun har nu været med på scenen til to Sommerspil og er også med i årets sommerspil “Jesus Christ Superstar”. Gudrun har sunget i bl.a. Camena koret og synger nu i Hjerting koret. Til daglig arbejder hun i økonomiafdelingen ved Cabinn-hotellerne.