Inge Vad Wodskou

INGE VAD WODSKOU
Bestyrelsesformand

Tlf.: 23 22 38 21
E-mail: mail@wodskou.com

Inge har været medlem af 7-kanten i mange årtier. Fra 2004 medlem af PR-udvalget og siden 2011 formand for foreningen, derudover har hun været tilknyttet forskellige udvalg. Er bosiddende i Varde, men driver 2 forretninger i Vejers. Inge er derudover aktiv i flere bestyrelser i Varde.

 

Flemming Andersen

FLEMMING ANDERSEN
Næstformand

Tlf.: 29 63 21 75
E-mail: mingo.andersen@gmail.com 

Flemming har været idrætsinspektør ved Varde Kommune og før det ved Esbjerg Idrætspark. Han har været medlem af 7-kanten siden 1987, hvor han startede som medhjælp i kaffehuset. Han har aldrig været på scenen, men ofte været med til praktiske opgaver. Flemming har siddet i bestyrelsen, i perioden 2011 – 2017. Har været ansat på kontoret i 7-kanten i perioden 2011 – 2019, hvor han bl.a. tog sig af medlemsregistreringen.
Sidder nu i PR-gruppen og Praktisk team i Sommerspillet.

 

 

ØVRIGE MEDLEMMER

Ulla Adolf

ULLA ADOLF

Tlf.: 20 29 20 68
E-mail: ulla@dolf.life

Ulla har været medlem af 7-kanten siden 1980. Op gennem  80/90’erne medvirkede hun i en række børne- og vinterforestillinger på scenen, samt et par enkelte sommerspil. Derudover har Ulla udfyldt flere roller i foreningen, bl.a. som forestillingsleder og bestyrelsesmedlem.

 

 

JAN WESSEL RASMUSSEN

Tlf.: 25 13 35 90
E-mail: jan.rasmussen@7kanten.dk

 

 

Henrik Bruun Kornerup

HENRIK BRUUN KORNERUP

Tlf.: 42 37 65 56
E-mail: computermongol@mail.dk 

Henriks engagement i 7-kanten begyndte, da hans nu voksne børn helt tilbage i 1980’erne deltog i en række børneforestillinger, hvilket blev indledningen til, at hele familien medvirkede i flere forestillinger. Han sidder desuden i Seniorudvalget og Underholdningsudvalget.

 

Toke Ølgaard

TOKE ØLGAARD

Tlf.: 51 24 00 99
E-mail: toke7@me.com

Toke er nærmest født i 7-kanten og har siden 1999 fast lavet teknik til forskellige forestillinger i Janderup og Varde. Han har et par gange stået på scenen i små roller i Ungdomsholdets forestillinger. Han er udlært elektriker og arbejder som scenetekniker til dagligt med lyd, lys og scene. Toke er desuden leder af Vinterspilsudvalget.

 

Heine Bønsøe Nissen

HEINE BØNSØE NISSEN

Tlf.: 42 23 81 40
E-mail: boensoe@gmail.com  

Heine er socialpædagog på et behandlingshjem. Han har været aktiv medlem af 7-kanten siden 2014, hvor han har været aktiv i flere roller bl.a. som instruktør på børneteatrets Lillehold, forestillingsleder og som skuespiller på scenen. Heine har desuden været aktiv i mange forskellige bestyrelser igennem tiden, bl.a. i Landsbestyrelsen for det tidligere Skole og Samfund.

 

Annie Pedersen

ANNI PEDERSEN
Suppleant

Tlf.: 61 65 81 73
E-mail: anni.pedersen66@gmail.com 

Anni startede i 7-kantens systue for godt 3 år siden. Har i rigtig mange år arbejdet med frivillige foreninger og lavet kulturelle arrangementer/aktiviteter for såvel børn som voksne i Varde Kommune.
Har desuden været medlem af 7-kantens vinterspilsudvalg og deltaget i produktionen af de sidste 2 forestillinger i Musikhuset Esbjerg, nemlig “Grease” og “Chicago”.

 

Bodil Bjerre Jensen

BODIL BJERRE JENSEN

Suppleant

Tlf.: 60156251
E-mail: bodil.bjerre@hotmail.com 

Bodil har været lærer på Alslev Skole i næsten 38 år, hvor hun stoppede maj 2014 og gik på efterløn. Hun har været medlem af 7-kanten siden 1984, hvor hun startede som regissør på Landmandsliv. Bodil har spillet med i forskellige forestillinger i 7-kanten bl.a. Egnsspillene i 80’erne og senere Voksne Spiller for Børn. Bodil sidder desuden i Vinterspilsudvalget.

 

 

Kent Stensgaard

KENT STENSGAARD
Daglig leder

Tlf.: 75258235
E-mail: kent@7-kanten.dk

Kent er ansat i 7-kanten som daglig leder på fuld tid. Han har tidligere arbejdet på både Århus Teater og Odense Teater ved landsdelsscenerne som produktionschef. Kent har ansvaret for administrationen og økonomien, og derudover er han medlem af Sommerspilsudvalget, Forretningsudvalget og deltager i bestyrelsesmøderne.