JAN WESSEL RASMUSSEN
Bestyrelsesformand

Mobil: 25 13 35 90
E-mail: jan.rasmussen@7kanten.dk

Jan har været aktiv i 7-kanten siden 2018, men har i mange år haft en stor interesse for teater/musicals og fulgt 7-kantens forestillinger. Da hans egne børn startede i 7-kanten, var det derfor naturligt at følge med. Han har været aktiv i flere roller, bl.a. to gange som arrangør og deltageransvarlig, for en gruppe unge 7-kanteres deltagelse i teaterlejren “SplæshCamp” i Norge, skuespiller på scenen, deltaget på Eventholdet, forestillingsleder og sidder i Ungdomsudvalget. Jan har tidligere været aktiv i flere bestyrelser – bl.a. 8 år som formand for Sig Borgerforening.

VIBEKE HORNBAK
Næstformand

Mobil: 42 57 11 30
E-mail: vih@7kanten.dk

Vibeke blev medlem af 7-kanten i 1978, hvor hun var med på scenen i Champagnegaloppen, og hun har siden stået på scenen i utallige teaterforestillinger både på scenen i 7-kanten, som revyskuespiller i Varde Revyen og på Friluftsscenen i Arnbjerg. I perioder har hun også været aktiv bag scenen og deltaget i forskellige udvalg. Sang, musik og scenekunst har altid stået Vibekes hjerte nær. Hun har arbejdet som musiklærer og korleder på Brorsonskolen i en lang årrække. Vibeke er ansat som uddannelsesleder på SOSU Esbjerg, hvor hun har ansvaret for den pædagogiske assistentuddannelse og ungerekrutteringsområdet. Derudover har hun siddet som formand for Neema Gospelkor siden 2020. 

ØVRIGE MEDLEMMER

TOKE ØLGAARD

Mobil: 51 24 00 99
E-mail: toke7@me.com

Toke er nærmest født i 7-kanten og har siden 1999 fast lavet teknik til forskellige forestillinger i Janderup og Varde. Han har et par gange stået på scenen i små roller i ungdomsholdets forestillinger. Han er udlært elektriker og arbejder som scenetekniker til dagligt med lyd, lys og scene. 

Ulla Adolf

ULLA ADOLF

Mobil: 20 29 20 68
E-mail: ulla@dolf.life

Ulla har været medlem af 7-kanten siden 1980. Op gennem 80/90’erne medvirkede hun i en række børne- og vinterforestillinger på scenen, samt et par enkelte sommerspil. Derudover har Ulla udfyldt flere roller i foreningen, bl.a. som forestillingsleder og bestyrelsesmedlem.

RUNE SØGAARD PEDERSEN

Mobil: 22 26 11 54
E-mail: r-s-p@live.dk  

Rune har været medlem af 7-kanten siden 2016. Han startede i 7-kanten som skuespiller i Varde Sommerspil, hvor han blev så glad for 7-kanten, at han meldte sig ind PR-udvalget året efter. Rune er også medlem af sommerspillets produktionsudvalg. Rune har været med til at starte medieudvalget som er et underudvalg af PR-udvalget. Udvalget laver mange af 7-kantens film.

ALICE SOLVEIG NIELSEN

Mobil: 22 91 91 42
E-mail: alicesolveg@hotmail.com

Alice har været medlem af 7-kanten siden 1993, og gennem årene har hun haft mange funktioner i foreningen – blandt andet som skuespiller, instruktør, forestillingsleder, medlem af bestyrelsen og repertoireudvalget. På nuværende tidspunkt er hun tilknyttet systuen og er medlem af seniorudvalget.

JULIA SØLLESTED

Mobil: 22 93 55 74
E-mail: julia.soellested@hotmail.com

Julia har været medlem af 7-kanten siden 2023, hvor hun var med på scenen i “De tre musketerer”. Hun kommer fra Fyn og hendes kærlighed til teater spirede i den lokale teaterforening Haarby Amatør Teater på Sydvestfyn, hvor hun har været med siden 2007. Hun debuterede på scenen og fik efterfølgende flere roller både på og bag scenen. Hun har været instruktør, PR-ansvarlig, forestillingsleder og forenings- og bestyrelsesformand. I 2020 rykkede Julia teltpælene op og flyttede til Esbjerg på grund af nyt arbejde. Hun arbejder til dagligt som eventkoordinator.

SUPPLEANTER

GUDRUN GUDMUNDSDOTTIR

Mobil: 61 43 33 61
E-mail: gudrungudm@gmail.com

Gudrun blev opfordret til at komme til audition til Varde Sommerspil 2018 “Chaplin the Musical”. Hun har nu været med på scenen til to Sommerspil og er også med i årets sommerspil “Jesus Christ Superstar”. Gudrun har sunget i bl.a. Camena koret og synger nu i Hjerting koret. Til daglig arbejder hun i økonomiafdelingen ved Cabinn-hotellerne.

THOMAS CHRISTENSEN HANSEN HØVRING

Mobil: 29 46 19 16
E-mail: t.hoevring@gmail.com

Thomas har været medlem af 7-kanten siden 2006. Han har gennem alle årene været tekniker og primært arbejdet med lyssætning til både Varde Sommerspil og foreningens øvrige forestillinger i teatersalen i Janderup, Musikhuset Esbjerg, Medborgerhuset Varde, Smedeværkstedet samt det midlertidige Varde Teater- og Musikhus. Udover 7-kanten har Thomas også været lystekniker i HATS og på MusicalTalentSkolen Varde. Han arbejder til daglig som elektriker.