Inge Vad Wodskou

INGE VAD WODSKOU
Bestyrelsesformand

Tlf.: 23 22 38 21
E-mail: mail@wodskou.com

Inge har været medlem af 7-kanten i mange årtier. Fra 2004 medlem af PR-udvalget og siden 2011 formand for foreningen, derudover har hun været tilknyttet forskellige udvalg. Er bosiddende i Varde, men driver to forretninger i Vejers. Inge er derudover aktiv i flere bestyrelser i Varde.

JAN WESSEL RASMUSSEN
Næstformand

Tlf.: 25 13 35 90
E-mail: jan.rasmussen@7kanten.dk

Jan har været aktiv i 7-kanten siden 2018, men har i mange år haft en stor interesse for teater/musicals og fulgt 7-kantens forestillinger. Da hans egne børn startede i 7-kanten, var det derfor naturligt at følge med. Han har været aktiv i flere roller, bl.a. to gange som arrangør og deltageransvarlig, for en gruppe unge 7-kanteres deltagelse i teaterlejren “SplæshCamp” i Norge, skuespiller på scenen, deltaget på Eventholdet, forestillingsleder og sidder i Ungdomsudvalget. Jan har tidligere været aktiv i flere bestyrelser – bl.a. 8 år som formand for Sig Borgerforening.

ØVRIGE MEDLEMMER

 

Ulla Adolf

ULLA ADOLF

Tlf.: 20 29 20 68
E-mail: ulla@dolf.life

Ulla har været medlem af 7-kanten siden 1980. Op gennem 80/90’erne medvirkede hun i en række børne- og vinterforestillinger på scenen, samt et par enkelte sommerspil. Derudover har Ulla udfyldt flere roller i foreningen, bl.a. som forestillingsleder og bestyrelsesmedlem.

TOKE ØLGAARD

Tlf.: 51 24 00 99
E-mail: toke7@me.com

Toke er nærmest født i 7-kanten og har siden 1999 fast lavet teknik til forskellige forestillinger i Janderup og Varde. Han har et par gange stået på scenen i små roller i ungdomsholdets forestillinger. Han er udlært elektriker og arbejder som scenetekniker til dagligt med lyd, lys og scene. Toke er desuden leder af vinterspilsudvalget.

RUNE SØGAARD PEDERSEN

Tlf.: 22 26 11 54
E-mail: r-s-p@live.dk  

Rune har været medlem af 7-kanten siden 2016. Han startede i 7-kanten som skuespiller i Varde Sommerspil, hvor han blev så glad for 7-kanten, at han meldte sig ind PR-udvalget året efter. Rune er også medlem af sommerspillets produktionsudvalg. Rune har været med til at starte medieudvalget som er et underudvalg af PR-udvalget. Udvalget laver mange af 7-kantens film.

CAMILLA PLATZ

Tlf.: 28 14 35 29
E-mail: camilla.platz@gmail.com 

Camilla har været et aktivt medlem af 7-kanten siden 2006. Hun har haft mange roller igennem årene. Herunder bestyrelsesmedlem i perioden 2012 – 2014, skuespiller i sommerspil og adskillige andre forestillinger i 7-kanten, regissør, scenemaler, sminkør, sufflør, instruktør på børneholdene og instruktørassistent og forestillingsleder på ungdomsholdet. Derudover sidder Camilla i børneudvalget og ungdomsudvalget.

Bodil Bjerre Jensen

BODIL BJERRE JENSEN

Tlf.: 60 15 62 51
E-mail: bodil.bjerre@hotmail.com 

Bodil har været lærer på Alslev Skole i næsten 38 år, hvor hun stoppede maj 2014 og gik på efterløn. Hun har været medlem af 7-kanten siden 1984, hvor hun startede som regissør på Landmandsliv. Bodil har spillet med i forskellige forestillinger i 7-kanten bl.a. Egnsspillene i 80’erne og senere Voksne Spiller for Børn.

 

Kent Stensgaard

KENT STENSGAARD
Daglig leder

Tlf.: 75 25 82 35
E-mail: kent@7-kanten.dk

Kent er ansat i 7-kanten som daglig leder på fuld tid. Han har tidligere arbejdet på både Århus Teater og Odense Teater ved landsdelsscenerne som produktionschef. Kent har ansvaret for administrationen og økonomien, og derudover er han medlem af kunstnerisk udvalg, forretningsudvalget og deltager i bestyrelsesmøderne.