I sæson 2023/2024 bliver der oprettet tre hold:

Vigtigt i forbindelse med tilmelding! Når du tilmelder dit barn via tilmeldingseventet for det respektive børnehold, skal du desuden sende en mail til 7-kanten@7-kanten.dk
I emnefeltet skriver du holdets navn, og i mailen skriver du barnets navn, fødselsdato og -år, samt dit eget navn og mobilnummer, så vi på den måde får alle kontaktoplysninger. 

Lillehold – 5 år til og med 1. klasse

Øvedag: tirsdage kl. 17.00 – 18.30.

Instruktører: Nanna, Lasse, Bastian og Agnethe.

Tilmelding til Lillehold.

Mellemhold – 2. klasse til og med 4. klasse

Øvedag: onsdage kl. 18.00 – 19.30

Instruktører: Sofie G. og Rikke.

Tilmelding til Mellemhold.

Storehold5. klasse til og med 7. klasse

Øvedag: mandage kl. 17.00 – 18.30

Instruktører: Sofie P. og Kristoffer.

Tilmelding til Storehold.

Børneholdene mødes én gang om ugen med  start i uge 36. Alle hold øver i på Frelloskolen, Ortenvej 64, 6800 Varde. Lokale: “Skovbunden”.

Max. antal deltagere på hvert hold er 15.

På børneholdene laver børnene dramaøvelser og forbereder sig til et teaterstykke af ca. 15 – 30 minutters varighed, der skal opføres til den årlige Børneteaterfestival.

Der er mulighed for at være med til prøver to gange. Dette skal aftales med instruktørerne. Herefter skal der oprettes en endelig tilmelding, hvis man vil fortsætte på holdet.

I forbindelse med børneholdenes start, bliver der afholdt et fælles forældrearrangement samt et informationsmøde på hvert enkelt hold, hvor vi forventer, at mindst en forælder deltager.

***

Det koster 400 kr. for en sæson at deltage på børneholdene.

Har du spørgsmål vedrørende teaterundervisning for børn, så kontakt børneudvalget på denne mail adresse: borneudvalg@7-kanten.dk