Vi åbner foyeren 1 time før forestillingen. Til forestillinger med nummererede pladser åbner salen også 1 time før forestillingens start.

 

PARKERING

Ved forestillinger i Janderup:
Ved 7-kantens forestillinger i Janderup er publikum velkommen til at benytte Eventyrgårdens parkeringspladser på samme adresse, Vesterled 52, 6852 Janderup.

Ved forestillinger på Smedeværkstedet i Varde:
Ved 7-kantens forestillinger på Smedeværkstedet i Varde, kan publikum benytte parkeringspladserne på Vestervold, bag Smedeværkstedet.

Ved Varde Sommerspil:
Varde Sommerspil spilles på friluftsscenen i Arnbjerg Parken i Varde centrum. Info om parkering ved Varde Sommerspil 2019 følger på et senere tidspunkt.

Ved 7-kantens Vinterspil (Musikhuset Esbjerg):
7-kantens Vinterspil spilles i Musikhuset Esbjerg. Du kan se parkeringsfaciliteter ved Musikhuset her.

 

KOM I GOD TID

Vi opfordrer altid vores gæster til at komme hjemmefra i god tid. Måske er der kø til parkering, og måske er der ikke altid plads lige ved teatret. Vi har altid åbent i foyeren en time før start, skulle du komme i ekstra god tid.

 

KOMMER DU FOR SENT

Alle 7-kantens forestillinger starter præcist, og vi kan derfor ikke garantere, at det er muligt at blive lukket ind før en eventuel pause, hvis du kommer for sent til starten.

 

GARDEROBE

7-kanten kan desværre ikke garantere garderobe til alle forestillinger, da vi spiller på forskellige lokationer.

 

PAUSE

Til mange af 7-kantens forestillinger er der en pause undervejs i forestillingen. Dette afhænger dog af forestillingens længde, og gælder derfor ikke alle forestillinger. En pause varer typisk ca. 20 minutter.

 

RYGNING

Der er strengt forbudt at ryge indenfor til alle 7-kantens forestillinger, uanset hvor vi spiller. Rygere henvises derfor til udenfor.

 

VIDEO OG LYD

Mobiltelefoner, kamera samt andet optage-udstyr må ikke bruges til at optage hverken lyd, video eller tage billeder under forestillingerne.