Bliv en del af fællesskabet i 7-kanten!

Frivillige i 7-kanten, den vestjyske amatørscene, er kontingentbetalende medlemmer. Foreningen arrangerer hvert år teaterforestillinger, musicals, improteater og meget mere.
Du betaler dit kontingent årligt (se nedenfor vedr. kontingentstruktur).

Dette er et krav for at kunne være med i 7-kantens fantastiske sammenhold og derved have muligheden for at bruge din demokratiske indflydelse på den årlige generalforsamling, hvor de største headlines for teateråret bliver præsenteret og spørgsmål kan stilles og debatteres.

BLIV MEDLEM/FORNY MEDLEMSSKAB

Dit bidrag

7-kantens ambition er at bevare førertrøjen indenfor amatørteater og blive ved med at være kunstnerisk leverandør af teateroplevelser – og det er det, du skulle prøve at blive medskaber af. Det er helt overordnet set det ultimative bidrag fra en frivillig at gøre oplevelsen endnu bedre.

Som medlem af 7-kanten bidrager du med det, du kan. Alle er velkomne i vores forening, uanset om du ønsker at stå på scenen, sy kostumer, sælge kaffe, hjælpe med PR, være instruktør, bygge scene og kulisser eller noget helt andet – mulighederne er mange. Men én ting er sikkert – vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Som medlem af 7-kanten får du:

Først om fremmest bliver du en del af et godt fællesskab. Du er medskaber af noget fantastisk, og der er virkelig potentiale for at knytte bånd og få venskaber på livstid. Det har historien vist mange gange. En kæreste og på sigt endda en ny familie, kan der også komme ud af et medlemskab.

Som medlem af 7-kanten får du også:

  • Mulighed for medindflydelse i foreningen 7-kanten
  • Nyhedsbrevet, der udsendes via e-mail 4 – 5 gange om året
  • 25 % rabat på køb af første billet til alle 7-kantens forestillinger
  • 25 % på lejeprisen af kostumer
  • Mulighed for at søge tilskud til kurser/teaterrelaterede studierejser

Personlig udvikling

Mange 7-kantere får erfaring i 7-kanten, som de kan bruge i deres videre karriere og liv på den ene eller anden måde. For den travle direktør kan det være et pusterum, hvor man bruger sin krop og møder nye mennesker. For den nyuddannede kan et frivilligt medlemskab give relevant indhold på CV’et.

Der er ca. 400 frivillige medlemmer i 7-kanten, og alt efter ansvar og det du byder ind med i foreningen, udvikler dine kompetencer sig også. Vejen til et frivilligt job er ofte forskellig, men det er ofte dygtige og tilbagevendende medlemmer, der  ender med at overtage arbejdet og stå for trivslen. Måske er det noget for dig?

Derudover er der også andre elementer, som former og samler mennesker. De gode idéer, de kunstneriske input, de dygtige frivillige, hygge og samværet. Så spild ikke denne oplagte mulighed for at blive en del af noget større.

JEG SKAL DA VÆRE MED

KONTINGENTSTRUKTUR 2021

Voksen fra 18 år til 64 år
450 kr.

Pensionister – fra 65 år
350 kr.

Børn og unge under 18 år
300 kr.

Studerende
300 kr.


For spørgsmål og yderligere information, kontakt os på e-mail: annemarie@7-kanten.dk.