Bliv en del af fællesskabet i 7-kanten!

Et medlemskab af 7-kanten koster 200 kr. (med undtagelse af børne- og ungdomshold).

Hvis du har bedt om automatisk fornyelse af dit medlemskab, skal du ikke foretage dig noget.

Hvis du har i mellemtiden har fået nyt betalingskort, skal du forny dit medlemskab ved at købe en “medlemsbillet” på sædvanlig måde.

* * *

Frivillige i Teatret 7-kanten er kontingentbetalende medlemmer. Foreningen arrangerer hvert år teaterforestillinger, musicals og meget mere.
Du betaler dit kontingent årligt (se nedenfor vedr. kontingentstruktur).

Dette er et krav for at kunne være med i 7-kantens fantastiske sammenhold og derved have muligheden for at bruge din demokratiske indflydelse på den årlige generalforsamling, hvor også repertoiret for det kommende teaterår bliver præsenteret og spørgsmål kan stilles og debatteres.

BLIV MEDLEM / FORNY MEDLEMSKAB

Dit bidrag

7-kantens ambition er at bevare førertrøjen indenfor amatørteater og blive ved med at være kunstnerisk leverandør af teateroplevelser – og det er det, du skulle prøve at blive medskaber af. Det er helt overordnet set det ultimative bidrag fra en frivillig at gøre oplevelsen endnu bedre.

Som medlem af 7-kanten bidrager du med det, du kan. Alle er velkomne i vores forening, uanset om du ønsker at stå på scenen, sy kostumer, sælge kaffe, hjælpe med PR, være instruktør, bygge scene og kulisser eller noget helt andet – mulighederne er mange. Men én ting er sikkert – vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Som medlem af 7-kanten får du i 2024:

Først om fremmest bliver du en del af et godt fællesskab. Du er medskaber af noget fantastisk, og der er virkelig potentiale for at knytte bånd og få venskaber på livstid. 

Som medlem af 7-kanten får du også:

  • Mulighed for medindflydelse i foreningen 7-kanten
  • Nyhedsbrevet, der udsendes via e-mail 4–5 gange om året
  • 25 % på lejeprisen af kostumer
  • Mulighed for at søge tilskud til kurser/teaterrelaterede studierejser

Personlig udvikling

Mange 7-kantere får erfaring i 7-kanten, som de kan bruge i deres videre karriere og liv på den ene eller anden måde. 

Der er ca. 300 frivillige medlemmer i 7-kanten, og alt efter ansvar og det du byder ind med i foreningen, udvikler dine kompetencer sig også. 

Derudover er der også andre elementer, som former og samler mennesker. De gode idéer, de kunstneriske input, de dygtige frivillige, hygge og samværet. Så spild ikke denne oplagte mulighed for at blive en del af noget større.

JEG SKAL DA VÆRE MED

KONTINGENTSTRUKTUR 2024

Voksen fra 18 år til 64 år
200 kr.

Pensionister – fra 65 år
200 kr.

Børn og unge under 18 år
200 kr.

Studerende
200 kr.

Deltagerne på børne- og ungdomshold betaler 400 kr. i kontingent direkte på de enkelte holds “event”.


Hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: annemarie@7-kanten.dk.