JESUS CHRIST SUPERSTAR

7-kanten præsenterer i år med Varde Sommerspil det tætteste publikum kan komme på en vaskeægte rockkoncert – nemlig musicalen JESUS CHRIST SUPERSTAR!

Det er det verdensberømte makkerpar Andrew Lloyd Webber og Tim Rice, der står bag rockmusicalen, der er fortællingen om Jesu sidste dage set gennem disciplen Judas’ perspektiv.

Varde Sommerspils version er en nutidig fortælling af den bibelske beretning. Det afspejler sig blandt andet i kostumerne og scenografien. De fantastiske sange er naturligvis de samme. De præsenteres i Kenneth Thordals danske oversættelse. Der er tale om en såkaldt gennemkomponeret musical – det vil sige, at der ikke er talte replikker, men udelukkende 24 sangnumre.

Sommerspillets orkester dirigeres af kapelmester Niels Rahbech og består blandt andre af guitarvirtuoserne Steffen Schackinger og Jens Kokholm.  

På scenen kan man opleve 38 medvirkende med Thomas Høj Falkenberg i titelrollen som Jesus, mens rollen som Judas spilles af Teit Samsø. De øvrige medvirkende er 7-kantens egne semiprofessionelle skuespillere, dansere og sangere, der for manges vedkommende har spillet med i Varde Sommerspil i en årrække.

Hør Thomas Høj Falkenberg (Jesus) synge den danske version af Gethsemane.

Hør Teit Samsø (Judas) synge den danske version af Heaven on their minds.