Trine Løvlund Bach: ”Det er mega fedt at være med”

Holdet der skal på scenen til 7-kantens Vinterspil 2019: CHICAGO, er en mindre flok. Ifølge hovedrolleindehaver, Trine Løvlund Bach, der spiller Roxie Hart, er det med til at de er en sammentømret gruppe. ”Vi har et lille cast til den her forestilling, og det gør at vi bliver virkelig tætte og lærer hinanden grundigt at kende.”

Trine Løvlund Bach er 21 år gammel og kommer fra Glejbjerg. Hun har været medlem i 7-kanten siden 2016, hvor hun debuterede på scenen i sommerspillet Zorro: The Musical, og senest var hun på scenen til Varde Sommerspil 2018 i Chaplin: The Musical, hvor hun spillede Charles Chaplins første kone, Mildred Harris.

Der er fokus i højsædet mens CHICAGO-prøverne står på, og en professionel tilgang til materialet. Det forhindrer dog ikke holdet i at hygge sig sammen. ”Det er rigtig fedt, at vi alle sammen kan bidrage en masse, når vi er så få som vi er, og bare det, at vi kan gå ud og få en lille øl sammen efter en prøve; altså det betyder meget at vi alle sammen gerne vil hinanden,” sagde Trine Løvlund Bach.

Rollen som Roxie Hart, er en udfordrende en af slagsen, ifølge Trine Løvlund Bach, da karakteren nogle store og hurtige skift i humør. ”Hun kan være super sukker-sød for at forføre alle for at få sin vilje, og så kan hun lynhurtigt skifte til en koldblodig morder, som ikke har noget imod at slå nogen ihjel,” sagde Trine Løvlund Bach.

Normalt består yndlingsrollerne af humoristiske karakterer, men ifølge Trine Løvlund Bach, er det vigtigt at rollerne også har dybde, så karakteren samlet set bliver et “helt” menneske med alle dets facetter.

Noget af det, der især tiltaler Trine Løvlund Bach ved CHICAGO, er den meget ikoniske dansestil, der er opfundet og pioneret af Bob Fosse, en af skaberne af musicalen. ”Det jo Bob Fosse, der har været koreograf i den originale opsætning. Det er fedt at prøve at lære den form for dans,” sagde hun.

Prøverne til CHICAGO optager meget fritid, men det er faktisk også skuespil, sang og dans Trine Løvlund Bach laver, når hun ikke øver på CHICAGO, idet hun er i gang med sit andet år på musicallinjen på en højskole for scenekunst.

”Jeg drømmer om at kunne leve af at lave scenekunst, så derfor er mit skema fyldt med ting, der kan gøre mig dygtigere, så jeg forhåbentligt kan kvalificere mig til at komme ind på en scenekunstskole – enten i Danmark eller i udlandet,” sagde Trine Løvlund Bach.

CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: http://www.mhe.dk/program/chicago/

 

Ekstra information:

Trine spillede med i Vinterspillet 2017: Grease i rollen som Jan.