Her følger et par artikler om nogle af de medvirkende i SKATTEØEN.

Kevin gør comeback på scenen

I årene 2007-2011 var Kevin Christensen, 32 år, en fast bestanddel af 7-kantens forestillinger – enten som musiker eller skuespiller.

Nu 10 år senere gør han comeback som Israels Hands i 7-kantens opsætning af “Skatteøen” med premiere den 25. februar.
– Jeg har tidligere arbejdet meget sammen med Jens Jager, som er instruktør på “Skatteøen”. Da der var mangel på mandlige skuespillere, spurgte han, om det ikke var noget for mig. Tidspunktet passede mig fint, så nu er jeg tilbage, siger Kevin Christensen, der oprindeligt er fra Ølgod og bor nu i Aarhus via både Varde, Esbjerg og København.

– Da jeg begyndte på prøverne, var det lidt af en tidslomme at træde ind i. Selvfølgelig er der sket meget på 10 år, men der er også meget, der er det samme. Det er fedt at være tilbage på scenen igen og mærke den gamle stemning og fællesskabsfølelse.

Kevin Christensen var tidligere særdeles aktiv på scenen i både HATS, Drabanterne i Ølgod og 7-kanten, og i Varde Sommerspil havde han en af hovedrollerne i ”Syv brude til syv brødre”.
I de senere år har han især fokuseret på musikken. Han har været kapelmester i flere sammenhænge og er med i duoen Delf & Christensen.
– Ja, der er fart på, så med en kæreste i TV-branchen og to børn på 4 og 2 år er det nødvendigt med en stram planlægning. Vi er enige om, at det er vigtigt, at vi gør de ting, der fylder os med energi. Kun ved at huske sig selv, kan man blive den bedste udgave af sig selv, siger Kevin Christensen, der tvivler på, at der igen går 10 år inden hans næste rolle i 7-kanten.


Efter “Skatteøen” skal jeg hjem og være en nærværende far, så min kæreste kan arbejde med sine projekter. Til efteråret udgiver jeg mit første album sammen med Gabriel Jakobsen fra Ansager, og til august skal jeg giftes, så kalenderen er allerede godt fyldt op med projekter, siger Kevin Christensen.

Rebecca rejser fra Aarhus til Skatteøen

Sang og musik fylder meget i 21-årige Rebecca Astrup Hansens liv, og sådan skal det også være i fremtiden. Hun er vokset op i Årre, men flyttede sidste år til Aarhus med en drøm om at blive optaget på musikkonservatoriet. En anden drøm er allerede gået i opfyldelse. Efter mange år i HATS gik hun til audition på Skatteøen, og nu slår hun sine folder i Varde Teater- og Musikhus som mrs. Hawkins, der er mor til den unge Jim.

– Jeg har altid gerne villet være med i 7-kanten, og jeg ved egentlig ikke, hvorfor det først bliver nu. Det er megaspændende at være med. Jeg kendte på forhånd orkestermedlemmerne, da min kæreste er orkesterleder, og min medbeboer i Aarhus spiller bas. Jeg kendte også nogle af skuespillerne og hjælperne men alle er så rare. De omfavner dig bare og inddrager dig på en rigtig god måde. Der er en fantastisk stemning, og det er et fedt stykke, så jeg tager gerne togturen fra Aarhus til Varde for at være med, siger Rebecca Astrup Hansen, der er student fra Varde Gymnasium og har været elev på MGK i Esbjerg, hvor hun også var aktiv i musikmiljøet.

Hun satser på, at hun får mere 7-kanten på sit CV.

– Ja, jeg er klar, hvis der er en forestilling, jeg kan få passet ind i min kalender.

Dæksdrengen er teaterveteran

Yngste mand ombord på skibet Hispaniola, der er på jagt efter skatten, er kun 15 år, men han har alligevel masser af sceneerfaring.
Rollen som dæksdrengen Jim Hawkins i ”Skatteøen” er lagt i hænderne på Christian Bossen fra Esbjerg, og han er langt fra ny i gamet. Han har været med på 7-kantens børnehold, og til sommer giver han sig i kast med sit tredje sommerspil. Han er således på rollelisten til ”Jesus Christ Superstar” og har tidligere været med i ”Chaplin – The Musical” og ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv”.
Han går i 9. klasse i Esbjerg og er også elev på MusicalTalentSkolen i Varde.
Hvordan får han det hele til at gå op i en højere enhed?  
– Jeg er vild med både at synge, danse og spille skuespil, så det finder jeg tiden til det. Jeg får også læst lektier – for det meste, og så er jeg heldig med, at mine forældre gider køre mig til både MusicalTalentSkolen og til prøverne på Skatteøen. Det sparer mig for en masse transporttid.
Skatteøen er fyldt med god musik af Sebastian, blandt andet” Ostesangen” og ”Fuld af nattens stjerner”, og det er lige i Christian Bossens ånd.
Han er en hel del yngre end de øvrige medvirkende i Skatteøen, men det har han ingen problemer med.
– Jeg tænker slet ikke på aldersforskellen. Alle snakker med alle, og vi har det rigtig hyggeligt sammen. Vi er som én stor familie.