• Dato
  20.
  Januar
  2021
 • Tider
  15.00, 19.30
 • Sted
  Det tidligere artillerimuseum
  Vestervold 11 C
  6800 Varde
 • Kategori

SKATTEØEN

Skatteøen med planlagt premiere den 1. marts er aflyst

De medvirkende til 7-kantens opsætning af musicalen Skatteøen med musik af Sebastian var for længst udvalgt, og de første prøver var afholdt, da de nye og skærpede corona-restriktioner blev bekendtgjort.

Det var planen, at forestillingen skulle have været den første i den nye teatersal i det tidligere artillerimuseum, som 7-kanten fik brugsretten til ved årsskiftet.

– Vi havde glædet os til at præsentere Skatteøen i salen, som ville have været helt genial til formålet, fortæller forestillingsleder Jan Wessel Rasmussen.

Sådan bliver det imidlertid ikke, for fredag besluttede ledelsesgruppen på forestillingen sammen med de medvirkende, at standse det videre arbejde og aflyse.

– Det er en næsten ubærlig beslutning at måtte aflyse forestillingen, men som tingene ser ud, har vi ikke noget andet valg. Vi kan ikke fortsætte med et virtuelt prøveforløb med både teater- og danseprøver, og vi kan desværre ikke forvente, at restriktionerne – særligt forsamlingsforbuddet – bliver lempet så meget, så vi kan arrangere prøver, hvor alle de medvirkende er samlet, siger Jan Wessel Rasmussen.

Publikum, der allerede har købt billet til forestillingen, får naturligvis deres billetter refunderet.

Nu krydser 7-kanten fingre for, at ungdomsholdets forestilling og Børneteaterfestivalen bliver en realitet, og man glæder sig naturligvis også til at præsentere urpremieren på ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv” til sommer.

 

7-kanten præsenterer musicalen

SKATTEØEN

dramatiseret af Preben Harris frit efter Stevensons roman. Musik og sangtekster: Sebastian.

En rigtig eventyrlig sørøverklassiker. Drengen Jim Hawkins spiller en vigtig rolle i kampen mellem de engelske aristokrater og de farlige pirater med den lumske John Silver i spidsen.
Læg dertil Sebastians iørefaldende sange som fx Fuld af nattens stjerner, Hispaniola og Ostesangen.

Forestillingen præsenteres i det tidligere artillerimuseum, Vestervold 11 C, 6800 Varde.