• Dato
  30.
  Juni -
  15.
  Juli
  2022
 • Tider
  15.00, 20.30
 • Kategori

Jesus Christ Superstar

Billetsalget til Varde Sommespil 2022 – Jesus Christ Superstar – starter lørdag den 1. januar 2022.

Indtil da har du mulighed for at købe et gavekort til en af 7-kantens forestillinger.

Jesus Christ Superstar spiller fra 30. juni – 15. juli 2022 hver aften kl. 20.30 med undtagelse af den 3. og 4. juli. Søndag den 3. juli spilles forestillingen kl. 15.00. Der er ingen forestilling mandag den 4. juli.

“TÆNK PÅ ANDET END VOR FREMTID – 
TÆNK PÅ TIDEN HER OG NU – 
GLEM AT TÆNKE PÅ I MORGEN – 
TÆNK PÅ DAGEN LIGE NU” 

”Jesus Christ Superstar” er en stor historie – måske den største af dem alle. Historien om et opgør i en tid for længe siden – en tid med undertrykkelse og krige, som tog deres udspring i religion og magt. Desværre ligner det jo til forveksling den verden vi kender i dag, idet vi på det punkt ikke er nået meget længere. Denne musical er altså ikke bare en ”gammel kanin” der er trukket op af hatten – det er en virkelighedsnær og eviggyldig fortælling, der fint beskriver vor tids små såvel som store spørgsmål og kriser.

Tonen er moderne og stilen ungdommelig, og budskabet er ikke til at tage fejl af; ”kærlighed – mest af den næstekærlige slags”.

”Jesus Christ Superstar” er en såkaldt gennemkomponeret musical, hvor hele forestillingen bliver fortalt gennem 24 sange. Historien er Jesu sidste dage set fra den mere og mere skeptiske Judas´ side. Vi ser, hvordan hans tiltro til Jesus vakler, hvilket til sidst får ham til at angive denne til den jødiske autoritet. Derpå følger domfældelse og henrettelse, alt skildret i musik, sang, dans og store optrin. 

Carsten Friis
Instruktør