Pigen fra solskinsøen varmer op til Sommerspil i Varde

Publiceret 26. april 2018 på GoEsbjerg.

Chanette Holm Jacobsen, 28 år, er født og opvokset på Bornholm. Siden 2012 har Chanette boet i Esbjerg. Hun er uddannet handelsøkonom på Niels Brock og kontorassistent med speciale i offentlig administration hos politiet i Esbjerg.

Chanette arbejder som administrativ medarbejder hos Energistyrelsen i Esbjerg.

– Det er første gang jeg er med i Varde Sommerspil, til trods for at jeg danser på hold sammen med rigtig mange sommerspils-gengangere hos Berit Borgs Dansecenter i Esbjerg.

–  Der skulle lige samles mod til at prøve at komme med. Jeg er med i Chaplin som danser og i ensemblet. Jeg har faktisk aldrig set et Varde sommerspil før, så det hele er meget nyt for mig.

–  Det var Sanne Karlsen og jeg, der valgte at indgå en aftale om at tage til audition sammen, da vi begge gerne ville se hvordan det er at være med og få en god oplevelse sammen for livet.

–  Vi blev begge optaget. Personligt var jeg solgt, da jeg hørte at der skal danses Charleston i musicalen, da det er en rigtig sjov og udfordrende dansegenre.

–  I mine helt unge dage har jeg spillet lidt teater og optrådt på de skrå brædder på Rønne Teater (Danmarks ældste).

Her i maj måned starter alle teater- og danseprøverne i Chaplin the Musical, og så bliver hele holdet for alvor rystet sammen på kryds og tværs.

–  Vi har ryste-sammen-fest i 7-kanten på lørdag med super hero tema! Indtil nu har det bare været sjovt, lidt skræmmende og meget spændende at være en del af noget så stort. Og så glæder jeg mig til at lære mange flere af de andre deltagende at kende.