Neklas Klausen: ”CHICAGO er en rigtig show-forestilling”

Noget af det der kendetegner forestillingen CHICAGO, 7-kantens Vinterspil 2019, er de blændende kostumer, den extravagante dans og forførende musik. Med andre ord, så er det et rigtigt show. Det mener i hvert fald Neklas Klausen, der spiller forsvarsadvokaten Billy Flynn i 7-kantens Vinterspil, CHICAGO.

”Det er jo en rigtig show-forestilling. Jeg er spændt over at være en del af stykket,” sagde han. ”Man oplever 1920érne, et kvindefængsel og en mængde af korruption man næsten bliver forarget over.

Neklas Klausen er 21 år og fra Ølgod. Han har været med hos 7-kantens forestillinger i mange år, senest på scenen som Sydney Chaplin i Varde Sommerspil 2018: Chaplin the Musical.

Neklas Klausens karakter er Billy Flynn, Chicagos bedste forsvarsadvokat, der aldrig har tabt en sag. Det skyldes til dels hans vilje til at omgås sandheden i en retssal. ”Billy Flynn er en slesk svindleradvokat, der kun er interesseret i penge og sig selv,” sagde Neklas Klausen.

Med denne rolle, er der mulighed for at opleve Neklas Klausen på en anden måde, da det ikke normalt er den type roller han har i 7-kantens forestillinger. ”Jeg skal virkelig være iskold og ligeglad med de kvinder, jeg skal forestille at hjælpe.”

Publikum kan forvente et ordentligt jazz-show med fest og farver, og holdet glæder sig til at byde velkommen.

CHICAGO har premiere d. 13. februar og spiller til om med d.17. februar 2019 på Musikhuset Esbjerg. Billetter og oversigt over forestillinger: http://www.mhe.dk/program/chicago/