Laura S. Walters er sommerspillets nye produktionsleder

– Jeg er vildt glad for, at jeg har fået mulighed for at give lidt tilbage til den forening, hvor min egen kærlighed til scenekunsten er opstået helt oprindeligt. For selvom jeg bor og arbejder professionelt i København nu, så er jeg jo født og opvokset i Varde og har tidligere været tilknyttet 7-kanten fra 2009 til 2016 som både tekniker, rekvisitør, skuespiller og udvalgsmedlem, fortæller Laura S. Walters.

– Siden min tid i 7-kanten har jeg haft mulighed for at dyrke min kærlighed til teatret på flere måder. Vigtigst af alt har jeg tilegnet mig en masse faglig viden, kompetencer og erfaring gennem både et længere ophold på en scenekunsthøjskole og en gennemført kandidatuddannelse i ‘Teater- og performancestudier’ ved Københavns Universitet. Sideløbende med min uddannelse har jeg desuden været tilknyttet kulturinstitutioner som fx Teatret Zeppelin og Odense Teater, ligesom jeg har været engageret af flere uafhængige kunstneriske kollektiver.

Det er derfor med sindsro, at jeg har påtaget mig jobbet som produktionsleder ved dette års sommerspil i Varde, og jeg glæder mig meget til at bidrage til alle de processer, der skal gå op i en højere enhed, for at en teaterproduktion som ’Baronessen fra benzintanken’ kommer til at spille, siger Laura.