Jonas er Chaplins gode ven

Publiceret 

Varde: Den 22-årige Jonas Flindt-Christensen fra Varde skal i forbindelse med dette års sommerspil “Chaplin the Musical” i Varde spille to roller: som forretningspartneren Alf Reeves, en ven til Charlie Chaplin, og så har Jonas en birolle som Douglas Fairbanks, datidens store filmstjerne, som fik øje for Chaplins talent.

Som dreng var det fodbolden på Vardes førstehold, der var i fokus, men i gymnasiet kom skuespildrømmen op til overfladen, og opfordret fik han én af hovedrollerne i “Dirty Dancing”. Allerede året efter i 2016 kom han med i Varde Sommerspil i stykket Zorro. I 2017 kunne Jonas igen opleves som Kenickie i 7-kantens opsætning af “Grease” Varde sommerspils “Midt om natten” samme år blev næste step, hvor han havde en større rolle.

Jonas har ved siden af skuespillet i en lang periode arbejdet som pædagogmedhjælper i en børnehave og er nu begyndt som cafémedarbejder i Bowl’n’Fun i Esbjerg. Hjertet er dog ved skuespillet, som han taget kurser i. Jonas begynder efter sommerferien på fysioterapeutuddannelsen. Men nu gælder det Chaplin the Musical, som har premiere 28. juni.