Holdstart på Kærvej

Hej allesammen

Vi havde planer om at starte på Kærvej nu. En kladde var skrevet i sidste uge, klar til at sende ud, men så kom de nye meldinger, og i dag er folk, der arbejder hos Varde Kommunen sendt på hjemmearbejde. Derfor venter vi til uge 41 med at starte – hvis vi ellers må.

Der er ting, der kan laves:

  • Aftenholdet har været i gang et par gange og er begyndt at renovere den brune trailer
  • Oprydning
  • Skuret til sminke skal laves færdig, så den kan komme ud
  • Sommerspil

Gitte og jeg mødtes for et par uger siden. Der er nogle ting, vi kan arbejde videre med: De små huse, træerne og tårnene, som skal hæves.

Når vi mødes, vil vi prøve at arbejde i små faste hold.

For at undgå for mange på én gang, arbejdes der tirsdag og torsdag formiddag. Tirsdag er det oprydning og 7-kanten. Torsdag er det sommerspil. Aftenholdet om torsdagen arbejder videre med traileren.

Vi mangler nogle, der vil have ansvaret for køkkenet, så det hele kan foregå efter bogen.

Husk! Vi skal passe på hinanden og os selv. Dvs. hvis man er syg, hoster, harker, nyser, eller hvis man er utryg, bliver man hjemme.

Indtil videre starter vi:

Tirsdag den 6. oktober kl. 8.30

Torsdag den 8. oktober kl. 8.30

Aftenholdet fortsætter som aftalt.

For at få et overblik over, hvor mange der kommer, vil vi gerne have en tilbagemelding på, hvilken dag man foretrækker. Så send helst en sms til Bjarne R. Jensen på 60 16 62 51.

 

PS Der er i princippet ikke noget, der haster. Det eneste, der er på programmet før jul er: Pippi Langstrømpe fejrer jul.

Mange hilsener

Bjarne