Eventuel aflysning af en Sommerspilsforestilling

Det kan desværre forekomme, at en forestilling aflyses – enten inden forestillingen, umiddelbart før forestillingen, eller det er nødvendigt at afbryde midt i forestillingen.

Inden forestillingen:

Hvis du har registreret en e-mail eller mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil vi sende dig en E-mail eller en SMS, så du er orienteret. Har du købt billetten online, vil vi returnere pengene, til kortet der blev brugt ved købet – dog fratrukket et håndteringsgebyr på 30 kr. pr. billet. Andre kunder skal kontakte Billetten A/S på telefon 70 20 20 96 for refundering.
Du vil altid have mulighed for ombytning eller køb af nye ledige pladser til en anden dag.

Aflysning umiddelbart før en forestilling:

Der vil blive givet en orientering fra scenen, samt af kontrollører, P-vagter og andet personale.
Har du købt billetten online, vil vi returnere pengene til kortet der blev brugt ved købet – dog fratrukket et håndteringsgebyr på 30 kr. pr. billet. Andre kunder skal kontakte Billetten A/S på telefon 70 20 20 96 for refundering.
Du vil altid have mulighed for ombytning eller køb af nye ledige pladser til en anden dag.

Ved afbrydelse af en forestilling:

Arrangøren forbeholder sig ret til at holde en ekstra pause, såfremt det skønnes muligt at gennemføre forestillingen lidt senere. Tidshorisont ca. 45 minutter.

Hvis der aflyses før den ordinære pause, kan billetterne enten ombyttes til en anden dag, hvis det er muligt, eller refunderes – dog fratrukket et håndteringsgebyr på 30 kr. pr. billet.

Ved aflysning efter den ordinære pause bliver billetterne ikke ombyttet eller refunderet.

I alle tilfælde vil du modtage en SMS eller en E-mail, så du er orienteret. Har du købt billetten online, vil vi returnere pengene til kortet der blev brugt ved købet – dog fratrukket et håndteringsgebyr på 30 kr. pr. billet. Andre kunder skal kontakte Billetten A/S på telefon 70 20 20 96 for refundering.

Du vil altid have mulighed for ombytning eller køb af nye ledige pladser til en anden dag.

Bemærk at bestillings-, transaktions- og forsendelsesgebyr ikke bliver refunderet.

Med venlig hilsen

Teatret 7-kanten
Varde Sommerspil
Vesterled 52
6851 Janderup