Esbjergrevyen – medvirkende tidligere 7-kanter!

Af Hanne Bjørnskov

Når Esbjerg Revyen den 23. august har premiere, vil ikke mindre end halvdelen af holdet bestå af skuespillere, der tidligere har medvirket i Varde Sommerspil.

Årets udgave af revyen er i det hele taget lidt af en nyskabelse. Efter i en årrække at have været drevet af Tobakken, er revyen nu kommet på private hænder. Det er de garvede revy veteraner, Hanne Bjørnskov og Leif Fabricius, der via et nystartet selskab står bag revyen. De har begge mange års erfaring i branchen og glæder sig til at præsentere den nye udgave af Esbjerg Revyen for det vestjyske publikum. De lover en underholdende, morsom og skarp revy med indtil flere nye tiltag.

F.eks. bliver det i 2017 Musikhuset Esbjerg, der kommer til at lægge scene til udfoldelserne, når revyfolket folder sig ud. Blandt de medvirkende er ikke mindre end tre helt nye ansigter i Esbjerg Revyen og de to af dem er altså personer, der tidligere har været en del af 7-kanten.

Trine Gadeberg behøver næppe nærmere beskrivelse. Hun er jo nærmest et barn af 7-kanten og huskes nok især for sine hovedroller i hhv. Sound of Music og Frøken Nitouche. Hun har også i 7-kant regi boltret sig i lystspilgenren i bl.a. Den grønne Elevator og Solstik. Derudover underviste hun nogle år 7-kantens ungdomsgruppe.

En anden gammel kending er Farshad Kholghi, der dog kun har medvirket i et enkelt sommerspil, nemlig Jesus Christ Superstar. Han har siden da udviklet sig til en populær og alsidig skuespiller, som gennem årene har medvirket i ikke så få andre revyer rundt om i landet.

Revyens øvrige medvirkende er solide vestjyske kendinge. Jan Svarrer – født og opvokset i Esbjerg – forsøger sig for første gang i revygenren efter en lang og succesrig karriere som solist.

Den sidste mand på scenen er Leif Fabricius, der vil være kendt af de fleste i det vestjyske sprogområde.

De musikalske udfoldelser styres af kapelmester Peter Bom.

Revyen spiller i perioden 23. august til 9. september i Musikhuset Esbjerg, hvor man også kan købe billetter.

Yderligere oplysninger kan hentes på revyens hjemmeside www.esbjergrevyen.dk

 

Foto: Ole Jacobsen