Er du den vi mangler? Så har vi brug for din hjælp! 

Teatret 7-kanten søger en engageret frivillig til at være tovholder for ’Pladsen’ – også kendt som ’Ryttergården’ – til Varde Sommerspil 2024. Et aflukket område, hvor der kun er adgang for frivillige og medvirkende tilknyttet opsætningen af: Baronessen fra benzintanken. 

Pladsområdet er fuldstændig altafgørende for sommerspillet både under opbygningen af scenen og afviklingen af selve teaterforestillingerne i spilleperioden. Derfor søger vi med lys og lygte efter en person, der vil være med til at sørge for, at området etableres i løbet af maj og juni måned. 

Arbejdsopgaverne inkluderer, at du som tovholder er ansvarlig for at koordinere selve opbygningen af faciliteterne i området, hvor sminken, systuen, skuespillergarderoben, spillercaféen, køkkenet og andre nødvendige faciliteter holder til i skure og telte. 

Og hvis du endda har mulighed for at være til stede under forestillingerne i spilleperioden – fra den 28. juni til og med den 12. juli – så siger vi bestemt heller ikke nej tak til det! For vi har nemlig også brug for en person, der kan sørge for at løse eventuelle udfordringer på pladsområdet, hvis der skulle opstå noget undervejs. 

Du er selvfølgelig ikke alene! Alt arbejde vil foregå i samråd med produktionslederen og scenemesteren, ligesom du vil blive en del af et fællesskab med både nye og de mere erfarne frivillige, som har været en del af sommerspillet i mange år. Der er derfor mange til at hjælpe og støtte dig, hvis blot du kan tage teten!

Synes du, at det lyder spændende, og vil du gerne være en del af fællesskabet under bøgetræerne? 

Så kontakt vores produktionsleder og hør mere:

Produktionsleder: Laura Sylvester Walters

Mail: produktionsleder@7kanten.dk