7 kanten Logo09102014

NYHEDER FRA 7-KANTEN

Alt om Varde Sommerspil 2019

Klik på det du gerne vil have svar på:

Spilletidspunkter

27. juni til 13. juli 2019

Alle dage kl. 20.00, undtagen lørdag d. 29. juni 2019 og lørdag d. 13. juli 2019 der spiller kl. 15.00.


Billetsalg
Tilskuere 400

Se priser etc. TRYK HER

Der sælges billetter på følgende måder:

Online ved Billetten.dk - ingen ekstra gebyr på billetkøbet.

KØB BILLETTER TRYK HER

Telefonisk hverdage mellem 10.00 og 16.30 på tlf. 70 20 20 96 (Der påløber et gebyr ved telefonisk køb).

Online salg: Køb billet i december og januar og få 15 % rabat

Ordinært salg er i gang.

Ved problemer med online salg, kontakt telefon: 70 20 20 96 mandag til fredag kl. 10.00 til 16.30 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefonsalg - Manuelt salg 

Telefonsalg sker ved Billetten A/S Kolding på telefon 70 20 20 96 eller 75 25 82 35  # 1.
Du kan vælge at modtage dine billetter på mail, eller få dem tilsendt med posten. Sendes de med post, betaler køber forsendelse. Se under priser. Der påløber desuden et salgsgebyr til Billetten.dk. (Der er ingen ekstra gebyr på online køb)

 

Kørerstolsbrugere
Kørestolsbrugere med ledsager skal købe ved telefonisk henvendelse til Billetten, tlf 70 20 20 96.
Der er plads til 10 kørestole pr. aftenforestilling og 16 kørestole pr. eftermiddagsforestilling. Der er plads til en hjælper pr. kørestol på samme række som kørestolene. Øvrig familie henvises til almindelig køb af billetter. Ved tidlig køb (februar til april) er der god chance for, at man kan sidde sammen. Den med hjælpbehov skal have ledsagerkort fra Handicapforeningen. Ledsageren skal have billet (gratis) og skal sidde på den stol som vi anviser sammen med den med hjælpbehov.

Åbningstider for manuelt salg og telefonsalg: www.billetten.dk salg 

Online salg er åben 24 timer i dognet

Billetten er åben for telefonsalg, mandag til fredag kl. 10.00 til 16.30.

Der er åbent for salg af billetter til alle 7-kantens forestillinger hver onsdag, fra den 1. februar 2017,  kl. 10.00 til 12.00 på Varde Bibliotek. Billetsalget er bemandet med 7-kantens egne folk og er ikke en del af bibliotekets service.

Der er åbent for salg af restbilletter ved scenen ca. 1 time før hver forestilling. 

 

OBS omkring billetsalg

Vi gør opmærksom på, at 7-kanten har indgået en aftale med Billetten A/S i Kolding. Det er dem der sælger alle billetter for 7-kanten og Varde Sommerspil og det er deres vilkår for salg af billetter, ændringer, levering, gebyre etc. der gælder. Betingelserne for køb af billetter ved Billetten A/S TRYK HER.

 

Gavekort

Gavekort kan købes hele året. De købes på www.7-kanten.dk
Her logger du dig på Billettens hjemmeside, og køber for det beløb du måtte ønske. Gavekortet gælder i 3 år, udelukkende til sommerspil. Gavekort kan ikke benyttes ved servicevogne for kaffesalg m.m.
Ved køb af billetter for mere end gavekortets gældende beløb betales forskel. Købes der ikke for hele gavekortets pålydende, men kun en del af dette, så genereres et ny gavekort med restbeløb, der kan benyttes ved efterfølgende køb. Dette udskrives sammen med købte billetter. Restbeløb der udløber efter 3 år, udbetales ikke af arrangør

PriserSkovturstelt 250
Se billetpriser Klik her

Skovturstelt

Du kan købe og nyde vores lækre skovtursmenu i teltet eller et afmærket område i det fri ved borde med bænke og stole. Drikkevarer skal købes i teltet.
Du kan købe en Menu til 135 kr.
Du kan betale med Dankort og mobil pay. Der kan ikke hæves kontanter
Se hvad menu indeholder. Klik her


Salgsområde

På salgsområderne kan du købe kaffe med brød, pølser, is, slik, popcorn samt øl og vand. Desuden kan du købe regnslag og siddepuder samt program til Sommerspillet.
Salgsvogn finder du ovenfor publikumsarealet mellem indgang B+C samt nedenfor scenen ved indgang A.
Du kan betale med dankort og med Mobil Pay. Der kan ikke hæves kontanter. Nærmeste bank er Danske Bank i Kræmmergade (250 meter). Terminal findes ved skovtursteltet og kaffeteltet ved indgang A. 

Toiletter
Der findes toiletter ved opgangen fra Enghavevej, samt på Skansen. Handicaptoilet findes ved indgang A.

Børn
Børn der er fyldt 3 år skal have billet. Børn under 3 år skal sidde på skødet.  Vi gør opmærksom på, at vore forestillinger ikke er tilrettelagt for små børn. Overvej derfor, om de yngste vil have noget ud af forestillingen og tag venligst hensyn til det øvrige publikum. Hvis I ved, at I får brug for at komme ud med jeres barn, så køb venligst billetter ved de yderste pladser i blå og grøn zone.

Barnevogne
Af sikkerhedsmæssige grunde, kan barnevogne, klapvogne eller ligende ikke medbringes i publikumsområdet. De henvises til en begrænset plads uden for området mellem indgang B og C.

Fotografering
Skal foregår lydløst og uden blitz.

Hunde
Kæledyr har ingen adgang.  

Ting du bør tænke på

Siddepladserne er bænke, og det er udendørs forestilling, så du bør have siddepude og regnslag med til forestillingen. Regnslag og siddepuder kan købes på pladsen for kr. 20 pr. enhed. Du bør ligeledes på kølige aftener have et tæppe med til at holde dig varm.

Røde Kors samaritterne har telt ovenfor publikumsarealet med hjertestarter og alt til faget hørende. Der er altid fire samaritter på pladsen.

Ved eftermiddagsforestillingen er det ofte meget varmt. Vi anbefaler derfor publikum at benytte hovedbeklædning og drikke meget vand, så hedeslag og utilpashed bliver undgået.

  • Det er ikke tilladt at benytte paraply på publikumsarealet.
  • Det er ikke tilladt at optage video af stykket.
  • Mobiltelefoner skal være slukkede under forestillingen.

Rygning er forbudt på publikumsarealet under forestillingen. I pausen må der kun ryges bagved publikums arealet.

Bliv VIP kunde ved Varde Sommerspil. Det er så let. Hvis du afleverer din mailadresse og giver os lov til at fremsende salgsmateriale, så opnår du visse fordele ved Sommerspillet. Tilmeld dig her på hjemmesiden.

Se alle vore sponsorer -
klik her

Kostumeudlejning

Mangler du et kostume til en temafest, så læs meget mere her

KostumeForside

Søg her på siden

Nyhedsmail

Du vil efter tilmeldingen, modtage en mail du skal bekræfte, for at være endeligt tilmeldt vores nyhedsmail.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail.


facebook_page_plugin