• Dato
  27.
  August -
  28.
  August
  2022
 • Tid
  10.00
 • Kategori
  Vinterspil

GHOST the Musical

7-kanten præsenterer GHOST the Musical som årets vinterspil med premiere den 27. januar 2023 i Varde Teater- og Musikhus.

Der afholdes audition den 27. og 28. august i Varde Teater- og Musikhus. Nærmere information med tilmelding og auditionmateriale kommer senere.

Instruktør Jens Jager skriver om forestillingen:

Mange af os må nok indrømme, at vi har fældet en tåre eller to ved mødet med filmen GHOST fra 90’erne. En film spækket med romantik med Patrick Swayze og Demi Moore i hovedrollerne som Sam og Molly.

Filmen er blevet til en musical og i 7-Kanten er vi så heldige, at vi har fået lov til at sætte den op i Varde Teater- og Musikhus.

Handlingen kender I sikkert. Sam og Molly er meget forelskede og lige flyttet sammen, da Sam brutalt bliver myrdet. Sam nægter at forlade de levendes verden, men kæmper for at genskabe forbindelsen til sit livs kærlighed. Med hjælp fra en bondefanger og falsk clairvoyant, Oda Mae, får Sam opklaret sit eget mord samt fortalt Molly, hvor meget han elsker hende, inden han går mod lyset og evigheden.

Musikken er skrevet af den gamle Eurythmics-guitarist Dave Stewart, som blander en håndfuld stilarter, hvilket passer godt til, at forestillingen udspiller sig i den multietniske metropol New York.

Så kom og se eller få et gensyn med Sam og Mollys store kærlighed. Grin med, når Oda Maes spiritistiske evne pludselig virker. Gys, når underverdenen kommer for at hente skurkene og nyd den gode musik i GHOST the Musical.