• Dato
  4.
  September
  2024
 • Tid
  20.00
 • Sted
  Frelloskolen
  Ortenvej 64
  6800 Varde
 • Billetpris
  410 kr.
 • Kategori

Børnehold Onsdag

7-kantens børnehold onsdag

Instruktører: Rikke Antonsen og Eddi Hansen.

Klassetrin 3. – 7. klasse 

Øvetidspunkt: Onsdage kl. 17.15 – 18.45 

På børneholdene laver børnene dramaøvelser og forbereder sig til et teaterstykke, der skal opføres til Børneteaterfestivalen den 5. og 6. april 2025.

Såfremt holdene ikke er fyldt op, kan der være mulighed for to prøvegange. Dette skal aftales med børneudvalget (se kontaktmail længere nede). Hvis der bliver aftalt prøvegange, skal der oprettes en endelig tilmelding, hvis barnet ønsker at fortsætte på holdet.

I forbindelse med børneholdenes start, bliver der afholdt et fælles forældrearrangement samt et informationsmøde på hvert enkelt hold, hvor vi forventer, at mindst en forælder deltager.

Hvad er børneteater i 7-kanten

Teater er leg og læring i et. Når man går til teater, lærer man gennem leg og øvelser, at spille skuespil og i samarbejde med andre skabe et stykke. Ud over det får du en masse ud af det personligt. Du lærer at stå foran en masse mennesker, hvilket kan afspejles i skolelivet. Man bliver en del af et fællesskab, hvor alle er lige, fantasien får frit løb. Du får et kreativt fællesskab, hvor man lærer at arbejde sammen, er kreative i både dans, scenekunst og sin rolle, samtidig med at der er let til latter.

Teater er historiefortælling, hvor man har mulighed for at udforske sig selv og fantasien. Vi forsøger at skabe begejstring ved børnene, via leg. Lege der kræver aktiv deltagelse og social involvering. Vi eksperimenterer med metoder i læring af f.eks. replikker og opsætning af stykker, så vi skaber magi via leg og fantasi.

Der øves på Frelloskolen i Varde, Ortenvej 64, Varde, med start i uge 36.

Børneudvalgets mail borneudvalg@7-kanten.dk