7 kanten Logo09102014

NYHEDER FRA 7-KANTEN

Vi I 7 kanten Digitalt3

Af Lis Andersen, redaktør

Nye tider – nye måder. Som I alle blev bekendt med ved afslutningen af 2016, går vi nu over til at sende ”bladet” digitalt.

Læs mere …

FormandenHarOrdet

I skrivende stund sidder jeg og tænker på alle de dejlige oplevelser alle I, der følger og har fulgt dagligdagen og forestillingerne i 7- kanten her i løbet af vinteren, har givet os. I har spredt glæde, vist sammenhold, lavet aktiviteter - ikke alene for alle os medlemmer, men også for de mange, der har overværet vores forestillinger - så derfor en STOR tak fra bestyrelsen.

Læs mere …

Aktivitet

01. marts 2017 kl. 16.30  - Børnegudstjeneste i Sct Jacobi kirken. Derefter fastelavn med tøndeslagning på Kærvej 21 i 7-kantens værksted.
Læs mere om arrangementet på dette link

Læs mere …

TopVardeSommerspil


NYT FRA SOMMERSPILLET

Husbesættelser og skæve eksistenser - årets sommerspil!

Dum, dum - dum, dum - dum, dum, dum, dumdum - Midt om natten. Mere skal der ikke til, så kan vi alle synge med. Vi kender dem alle - Et billede fra 1910 - Jeg bor til leje - Køb bananer.

Det er den opgave, vi er gået igang med i alle vores værksteder. 

Læs mere …

TopCassazione


Ungdomsholdet spiller et dansk stykke med en italiensk titel!

7-kantens Ungdomshold opfører til marts 2017 stykket Cassazione, der er skrevet af den danske dramatiker Andreas Garfield. Cassazione betyder ”afsluttende musikstykke”, og stykket tegner et ærligt billede af ungdomslivets paradoksale spændinger mellem kærlighed, angst og ensomhed. 

Læs mere …

TopBorneteater


Børneteaterfestival

Den 1. og 2. april 2017 vil 7-kantens børnehold vise, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Der er omkring 100 børn i alderen 3-13 år og næsten 1000 tilskuere, der vil opleve trolde, hekse, feer, prinser og prinsesser.

Læs mere …

TopEtTerningekast2


Seniorteater

To en-aktere: ”Et terningkast” af Salomon J. Frifelt og ”Pensionisterne” af Runa J. Kähler.

Læs mere …

TopSystuen

Af Lisbet Juhler 

På vej mod foråret……..

"NISSEFESTIVAL"

Som skrevet stod i det seneste nummer af ”Vi i 7-kanten” ønskede systuen sig en ny industri-symaskine. Den skulle erstatte en maskine, som havde arbejdet trofast i 35 – 40 år. Selv symaskiner kan blive trætte, også selv om de bliver passet og plejet og nusset om. En ny maskine koster 10.000,- kr., og det var der ikke lige afsat penge til på budgettet. Sypigerne satte sig for at forsøge at samle penge ind, som kunne bidrage til købet af en ny....

Læs mere …

Rekvisitkursus 650

BreakingNews


”FESTEN” I søger skuespillere

Arrangør på stykket: Arne Højvang. Instruktør: Henrik Thygesen. - efter filmen af Thomas Vinterberg.
Se mere her

7-kanten med i Skousen reklame
Læs mere her

HJÆLP - HJÆLP - HJÆLP
Plakatomdelere efterlyses i 7-kanten 

Vi mangler plakatomdelere inde i Varde by, så vi kan nå langt ud med reklame for vores teaterstykker. Hvis nogen har lyst til at gå en runde med plakater til udvalgte butikker og lignende inde i Varde, så skriv til PR ansvarlig/Tatjana Johnsson på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på mobil 6170 3308. Der er en liste at vælge rute ud fra. På listen er der allerede flere plakatuddelere, som har faste ruter rundt i byen, men vi kunne godt bruge en to-tre personer mere til den opgave. Plakaterne kan blive leveret på jeres bopælsadresse.

TOP BLAD

Vesterled 52
6851 Janderup
Tlf. 7525 8235 mandag-torsdag (begge incl.) fra kl. 10.00-12.00.

Læs mere …

Se alle vore sponsorer -
klik her

Kostumeudlejning

Mangler du et kostume til en temafest, så læs meget mere her

KostumeForside

Nyhedsmail

Du vil efter tilmeldingen, modtage en mail du skal bekræfte, for at være endeligt tilmeldt vores nyhedsmail.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail.


facebook_page_plugin