7 kanten Logo09102014

NYHEDER FRA 7-KANTEN

AnnieGYG A4Billetsalget til Varde Sommerspil 2019 er startet d. 1. december, så sid klar ved tasterne! I hele december og januar får du nemlig 15% rabat, så sæt Annie Get Your Gun på din ønskeseddel, og glæd dig til et brag af et show til sommer!

Til billetsalget - klik her

Du kan følge med i udviklingen af showet, samt andre af 7-kantens begivenheder på Facebook: https://www.facebook.com/7kanten/.

OM VARDE SOMMERSPIL 2019:

For 3. gang i de 42 år 7-kanten har lavet sommerspil i Arnbjerg i Varde, er valget faldet på denne enestående og forrygende fortælling. Og fortællingen er virkelig. Annie Oakly, Sitting Bull og Buffalo Bill har alle levet. Intet overgår virkeligheden.

Forestillingen er skrevet af en af Amerikas største, Irving Berlin, og sangene i forestillingen er blevet nogle af de største hits i verdenshistorien. Syng med på ”There’s no business, like show business,” når den vil brede sig i den smukke friluftsscene i Arnbjerg Parken i juni og juli 2019.

Som sædvanlig har 7-kantens kostume og dekorations afdeling lagt sig i selen. Forestillingen lægger i den grad op til fest og farver. Nøgleord i showet er cirkus, Wild West, Indianere, overdådige kjoler og flotte fyre. Det er historien om den fattige pige, der er mindst lige så god som mændende med sin skyder, når bare hun får chancen for at bevise det.

Læs meget mere om Annie Get Your Gun på vores hjemmeside og følg med i tilblivelsen på vores Facebook: facebook.com/7kanten

Psst... Husk også vores skovturstelt - vi er klar med en ”real american BBQ” - cowboyhatte og god stemning!


facebook_page_plugin