7 kanten Logo09102014

NYHEDER FRA 7-KANTEN

Nu begynder Ungdomsholdet i 7-kanten

Ungdomshold 400Er du vild med at spille teater, synge og danse. Så er Ungdomsholdet i 7-kanten garanteret lige noget for dig, du kan være med fra 8 klasse og opefter. Hos os kan du udvikle dig på de skrå brædder og være en del af et kreativt teater miljø. Ungdomsholdet begynder i uge 40 i 7-kanten i Janderup, Vesterled 52, der øves og udvikles teater fra kl. 18.30-21.00 i store eller lille sal.

Rikke Schlüter er instruktør, og sammen med Rikke vælger I selv, hvilken forestilling, der skal øves på og opføres sidst i januar 2018. Rikke er lærer på Sct. Jacobi skolen til daglig, og er vild med samspillet og energien i og med unge mennesker. Rikke er på tredje år instruktør på Storehold i 7-kanten, hun har instrueret juleforestillingen sidste år, og har selv været med i mange stykker i 7-kanten, Varde Sommerspil og på andre lokale teatre. Lige nu er hun også aktiv i improvisations- og i Underholdningsgruppen i 7-kanten. Rikke glæder sig til at se jer. Skriv og tilmeld jer på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Det koster kun et foreningskontingent at være med. Vi øver mandage kl. 18.30-21 - og tag endelig veninden eller vennen med.


facebook_page_plugin