BilletsalgSommerspil

NYHEDER FRA 7-KANTEN

 ’Midt om Natten’ - holdet er nu sat til Varde Sommerspils fyrreårs jubilæum!

Varde Sommerspil 2017 bliver sommerspil nummer 40. Det skal fejres med forestillingen Midt om Natten, som går over scenen første gang den 29. Juni, 2017.

Der var audition til forestillingen i oktober, og nu er alle pladser besat. - Det er lykkedes at lave et rigtig godt match af gamle og nyere kræfter i sommerspilsammenhæng. De to hovedroller spilles af Neklas Klausen i rollen som Benny og Jesper Ulbæk Andersen i rollen som Arnold. Det var også Jesper der spillede Arnold, da 7-kanten opførte Midt om Natten i 2007. Neklas Klausen får med Benny sin første store rolle i Varde Sommerspil.

Men de fleste skuespillere vil være kendte i området. Tusindfryd, den verdenskloge filosofiske hjemløse, spilles i 2017 af Ole F. Gudmundsen og Susan Himmelblå spilles af Danielle Karlson, der i 2016 høstede mange roser for sin præstation som Louise i Zorro the Musical.

- Det var vigtigt for os, at besætte rollerne med lokale kræfter, fortæller formand for Varde Sommerspil, Hans Gundesen. - Vi har jubilæum og vi vil gerne gøre tingene selv i år. Der er mange af de samme med i år som for 10 år siden, men på nær Jesper Ulbæk vil alle andre opleves i andre roller i dette års forestilling.

Hans Gundesen, formand for varde Sommerspil fortsætter: - Vi flytter forestillingen op mod nutiden og tager også nutidens problemer med ind over. Således kommer der en lille flok syriske flygtninge med i stykket, som netop spiller sig selv, som syriske flygtninge. - Det glæder vi os meget til. 7-kanten fik Varde Kommunes integrationspris, og den vil vi gerne leve op til, slutter formanden, som lover en helt frisk Midt om Natten med alle de gode gamle kendte Kim Larsen og Gasolin sange.

Fotos: Line Tausen - fra øverst til venstre:

Ole F. Gudmundsen, Tusindfryd
Danielle Karlson, Susan Himmelblå
Neklas Klausen, Benny
Jesper Ulbæk Andersen, Arnold

1 2
3 4

slutter

Sponsorer

Guldsponsorer:
Sølvsponsorer
Bronze sponsorer:
Sponsorerne skifter - besøg en sponsor - tryk på logoet.

Se alle vore sponsorer -
klik her

Kostumeudlejning

Mangler du et kostume til en temafest, så læs meget mere her

KostumeForside

Søg her på siden

Nyhedsmail

Du vil efter tilmeldingen, modtage en mail du skal bekræfte, for at være endeligt tilmeldt vores nyhedsmail.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsmail.

Medlemskontingent

MEDLEMSSKAB MEDINDFLYDELSE OG MEDANSVAR I 7-KANTEN

Du kan nu forny dit medlemskab (eller blive nyt medlem) i 7-kanten, ved at trykke på dette link

Læs mere om medlemskab - klik her